oNline Szövegműhely – csatlakozási lehetőség januártól

Ekkor:

✒️Mi az oNline Szövegműhely?

oNline Szövegműhely Szeifert Natália

Egyszerűbb talán megmondani, mi nem: nem tanfolyam vagy oktatás, képzés vagy iskola.

Leginkább csoportos műhelymunkának nevezném (ahogy a neve is mutatja:)), ahol együtt gondolkodunk a szövegeken, szerkesztjük és megvitatjuk őket, közösen gondolkodunk írásról, felmerülő nehézségekről, lehetséges megoldásokról.

A Szövegműhely elsősorban közösség, a gondolkodás, elmélyülés terepe. Ha régóta írsz vagy épp csak most kezded, egyformán hasznos lehet számodra. Néha nehéz a szöveget megmutatni másoknak, a Szövegműhely azonban biztonságos terep, kis létszámú, bizalmas kör. Átmenet a nyilvánosság és az asztalfiók között.

🌏Hogyan működik?

Minden hétfőn 17:30-kor találkozunk online – tehát a világ bármely tájáról csatlakozhatsz, feltétel csak a stabil internet, kamera, mikrofon. (Skype-ot használunk.) Az alkalmaink másfél órásak, de néha kicsit túlfutunk ezen, mert egy jó gondolat megér plusz öt-tíz percet. 🙂

Mivel a csoport kis létszámú, jelenleg legfeljebb 3 új jelentkező számára van hely januártól.

Ha csatlakoznál hozzánk 2024-ben, vedd fel velem a kapcsolatot emailen [szeifert.natalia@gmail.com] a további részletekért. Ez még nem jelent automatikus csatlakozást (❗️), tehát nem jelent számodra kötelezettséget, mielőtt végleg döntenél, még beszélgetünk is a műhelymunkáról.

📌Jelentkezési határidő: 2023. december 19.

Várunk szeretettel!

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .