STAY BRUTAL! – Koncert és könyvbemutató – Meghívó

Ekkor:

2023. 05. 13., szombat, 20.30 Nagyszínpad

Stay Brutal! – Az irodalom metál

Közreműködik: Tolvaj Zoltán, Szederkényi Olga, Para-Kovács Imre, Szeifert Natália, Kiss Tibor Noé, valamint a Diabolus in Musica

A Margó Irodalmi Fesztivál történetének első irodalmi-zenei műsorát szervezzük a metálzene köré. Az apropó a Helikon Kiadónál megjelenő Stay Brutal című antológia. A szerkesztő, Cserna-Szabó András szerint ez a metálzene lehetséges története, speciálisan magyar és irodalmi szemszögből: 21 szerző, 21 ikonikus dal, 21 történet.
A műsorban a Diabolus in Musica adja a zenei hátteret. Torzító nélküli metál, két akusztikus gitárra, hegedűre és három énekre hangszerelve. Ørdøg-dalok és más dalok, olyanok, amiket máskor másképp játszanak, és olyanok, amiket máskor nem játszanak sehogy.

Hasznos információk:

🔖Helyszín:
Idén a Szabadtér új helyszínére, a Kristály Színtérbe költözünk, ahol négy színpadon, kint és bent is készülünk programokkal. A felfrissülésről a Nyulam Presszó és a Borkas Fröccsbusz gondoskodik.
https://www.kristalyszinter.hu
🚲Érkezhetsz biciklivel📚, a Margit-hídtól néhány perc sétával, vagy tömegközlekedéssel az Árpád-hídtól (Hajós Alfréd uszoda megálló)!
🔖Könyvvásárlás
A fesztivál ideje alatt a Bookline Teraszon meg is veheted a Margón bemutatott köteteket, és más kedvenceket, újdonságokat. Minden margós könyvbemutató után lesz alkalom dedikáltatásra, ezek pontos részleteiről az esemény előtt online, illetve a helyszínen tájékozódhatsz majd.
🔖Jegyinformációk:
A tavaszi Margó minden programja ingyenesen látogatható, ülőhelyeket érkezési sorrendben tudunk biztosítani.
🔖További információ:
margofeszt.hu
facebook.com/margofeszt
instagram.com/margofeszt

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.