oNline Szövegműhely – Csatlakozz hozzánk januártól!

Ekkor:

Az írás magányos tevékenység, de sokszor jön jól a külső szem, a támogatás. A kész írásművet hasznos először egy biztonságos, kis közegben megmutatni, értő olvasóknak, akiktől építő kritikára is számíthatunk. Ez az oNline Szövegműhely, együtt gondolkodó, támogató közösség.

Kis csoportban dolgozunk, az aktuális tagok létszáma felülről korlátos. Így mindenkire egyenlően jut figyelem, minden feladattal, hozott szöveggel egyenként tudunk foglalkozni.

oNline Szövegműhely Szeifert Natália

  • Mitől online, hogyan működünk?

A csoportos alkalmaink Skype-on zajlanak, minden hétfőn 17:30-tól. Ez 90 percnyi tömény (azért sokszor vicces, máskor töprengős), irodalom körül forgó diskurzus.

Ezen kívül minden csoporttagnak lehetősége van havonta egyszer külön konzultációra, amikor négyszemközt beszélgetünk (szintén Skype-on) az aktuáis projektjéről, péládul olyan szövegről, amelyen dolgozik, de problémája akadt vele, de állítottunk már össze novelláskötetet és gondoztunk regényszöveget is ilyen alkalmakkor. A konzultáció időpontja szabadon választott, a csoporttagok döntik el, hogy az adott hónapban élnek-e vele.

Évadonként csak kétszer van lehetőség csatlakozni: szeptemberben és januárban. Havidíjas rendszerben működünk, erre a tervezhetőség miatt van szükség, úgy fogható fel, mint egy szellemi kondibérlet. 

Nyáron (június, július, augusztus) szünetet tartunk, ilyenkor nincs Szövegműhely, viszont tervezzük egy nyári tábor indítását – amint lesz ezzel kapcsolatos fejlemény, itt és a Fb-oldalamon, meg Instán is értesítéssel leszek.

  • Jelentkezés:

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, további információkért írj a szeifert.natalia@gmail.com– ra egy levelet nekem. Ezzel még nem kötelezed el magad semmire, mielőtt döntesz a csatlakozásról, Skype-on fogunk beszélgetni, ezért a levélben add meg a profilod linkjét is! Határidő: 2022. december 20.

Várlak, várunk a csoportba szeretettel.

Hírdetés

Egy hozzászólás Új írása

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.