Szerb Antal: Utas és holdvilág – HANGOSKÖNYV

Ekkor:

Mi is a Hangoskönyvtár?

A Hangoskönyvtárat a járványhelyzet és a bezártság hívta életre. Úgy döntöttem, hogy nem állok be az adománygyűjtők sorába, inkább tisztességes cserét kínálok: “eladok” valamit, amit én hozok létre.

Itt hallgathatsz bele az Utas és holdvilágba, amely kb. 8 és fél órányi hangoskönyv, és több hét alatt készült el:

Minthogy régóta készítek valamilyen formában hanganyagokat (netrádió, felolvasások, podcast), és tudom, hogy sokan szívesen hallgatják utazás, sportolás közben, elalváshoz stb., adta magát az ötlet, hogy létrehozok egy gyűjteményt az online térben ezekből, és minimális hozzájárulásért mindenki számára elérhetővé teszem. Frissítettem a technikai eszközeimet, tárhelyet vásároltam, és létrehoztam a Patreonon egy oldalt, ahol a lehető legegyszerűbben lehet csatlakozni, és nekifogtam a lehető legprofesszionálisabb hangoskönyv-készítésnek.

A Novellatárba hetente új hangos novella kerül, és átlagosan havonta egy új hangoskönyv a könyvtárba (ezek közül most van olyan, ami csak ideiglenesen elérhető, de a továbbiakban csak állandó könyveket tervezek, ez már a jogi oldal, itt most nem részletezem). Pillanatnyilag kb. 3 órányi hangos novella és mintegy 20 órányi hangoskönyv érhető el a Patreonon, a tagok számára.

 Hogyan lehetsz Hangoskönyvtári tag?

1️⃣ A >>> www.patreon.com/szeifertnatalia <<< oldalon a “Join” vagy a “Become a patron” gombra kattintva egy regisztrációs felületen találod magad. Az oldal használható akár Google- vagy Facebook-fiókkal is, maga a regisztráció egyszerű.
2️⃣ Ezek után bankkártya vagy PayPal segítségével tudod aktívvá tenni a státuszodat, tehát elérni az oldalamon az összes hanganyagot. Ha vásároltál már online, ez ismerős lesz.
És ezzel kész.
A Hangoskönyvtáramnál nincsenek kellemetlen meglepetések, további díjak, mindössze egyetlen kategóriát alakítottam ki: a “Hangoskönyvtári tag”-ot, ezzel (3 euró) minden tag a teljes archívumhoz hozzáfér. Az összeg havi díj, minden hónap elsején hívja le a rendszer, bármikor visszamondható az oldalon.

A tagsági/támogatói díj minimális, ezzel azonban nemcsak a Hangoskönyvtár támogatói lesztek, de – minél többen csatlakoztok, annál inkább – segítitek a többi munkámat is. Célkitűzéseim az oldalon is olvashatók. További tartalmi és technikai fejlesztésekre is lesz lehetőségem nagyobb taglészám esetén.

Köszönöm, ha egy leszel – egyelőre – a 60-ból!

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.