365/001 – Időjárás

Azon gondolkodom, hogy más is szereti-e azt a szót, hogy időjárás. Szeret-e más is azon gondolkodni, hogy az idő jár-kel megfoghatatlanul.

Azon gondolkodom, hogy más is utálja-e azt a szót, hogy időjárás. Kelt-e egy zavaros, apró feszültséget másban is, hogy az idő jár, eljár.

(Mindazonáltal s mindazon kívül: évi első fogadalmamat máris teljesítettem, 2017 legfontosabb dokumentumait a külső winchesterre mentettem, alig fél órámba telt.)

Reklámok

3 thoughts on “365/001 – Időjárás

  1. Hasonlót az óév utolsó napjaiban léptem meg magam is. Elég volt az átkozódásból, mikor újratelepítés után – mert szeretek tiszta vizet önteni a pohárba – derül ki: se felhőbe, se pincébe nem került mentésre ami fontos. Életem digitális nyomának zöme nemtörődömségem martalékává lett.
    Időjárás? A szó hasító magas hangjaira falusi bácsik mély dörmögése válaszol: kutya egy időjárás. Mondták mikor a búzát elverte a jég a határban, vagy aszálytól barnult a kukorica. Meg az erdélyi meteorológus is bevillan a TV-ből – mikor még néztem tévét – ízes tájszólással értekezik róla. Rágni kell a szót; bizonyos. 🙂

    Kedvelik 1 személy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.