Például jó

Naplovam

Az például jó, ha mehetsz a város forgatagában, ha akarod, hallgatod a járműzajt, a mondatokat, amik kiröppennek a boltokból kilépők, a villamosra fellépők, a zebrán átkelők szájából, a morgásokat, szitkozódásokat, beszólásokat, nevetéseket, kiröhögéseket, ha pedig nem akarod hallani, felveheted a fülhallgatót és azt bömböltetsz a füledbe, amit akarsz. (Meg amit megtalálsz a Spotify-on).

Az például jó, hogy ha megéhezel, épp van a zsebedben apró fornettire, és amíg a villamosra vársz, kiállhatsz a napra és nem fázol, közben megállapíthatod a fornettievési-sebességet, ami lehet, hogy 1,7/perc.

Az például jó, hogy ha mész ebben a kicsit büdös, kicsit fáradt, kicsit morcos, kicsit vicces városban, és van egy kapu, egy szép, régi ház hatalmas kapuja, ami mellett a csengőtáblán tudod, melyik számot kell beütni, és beengednek. És aztán olyan, mintha hazaérnél. Ferihez és Pannihoz menni például ilyen.

Reklámok

3 thoughts on “Például jó

  1. Az például jó, hogy beleolvasgattam életemben először pár írásodba, úgy, hogy eddig még a neved sem hallottam (bocsi, nem élek otthon), és vao, milyen tehetség! Végre egy csaj, aki jól ír, nem modoros, nem szentimentális, nem mesterkélt, vagány, bölcs és van humora. Mennyi nem-ből vagyunk kivágva az igenek lapjáról, nem igaz? Vissza-vissza fogok még térni hozzád, mint amikor egy fáradt buliban összenézel valakivel, aki szintén ott ül egyedül a langyos borát szürcsölgetve, és egy pillanatra rámosolyogsz, aztán valahogy mindig visszavándorol ismerős arcára a tekinteted. 🙂

    Kedvelik 1 személy

    • Szia 🙂 Nagyon köszönöm, hogy írtál. Igen, én is úgy érzem legtöbbször, hogy sokkal jobban el tudom mondani nemekkel azt, ha valami igen. Örülök, hogy itt jártál és várlak vissza.

      Kedvelik 1 személy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.