Annyi mindenre kell várni

Naplovam

Az életem egy parkolópálya. Nem most érzem csak ezt, mindig éreztem, de most erősödött fel bennem igazán. Illetve, nem. Időnként felerősödik és most időnként van. 2011-12-ben éreztem először nagyon erősen, hogy valami belőlem vagy nekem hiányzik a belépéshez. …a vonalkód széle, nem engednek be vele a messzeségbe… 

Most 2017 van, szóval legalább öt éve (felnőtt életem ötödében) érzem ezt a dolgot, de az igazság még csak nem is egészen ez, mert régebb óta, csak akkoriban mindig volt valami, ami elterelte a figyelmemet (gyerekszülés, halálesetek a családban stb.). És mindig meg is tettem mindent azért, hogy ne gondoljak erre, ne így fogjam fel. Most is megpróbálkozom ezzel. Gyakran. Minden nap. Egyre erőtlenebb kísérletek valamire.

De mire várok? Várok például levelekre, heteket, hónapokat várok nyomorult levelekre, egy-egy igenre vagy nemre, vagy néha egy talánra, ami a legrosszabb, mert soha nem lehet tudni, mennyi idő megint (esetleg egy újabb talánig). Biztos vagyok benne, hogy nem teszek meg mindent, hogy ne így legyen. Csak azt nem tudom, hogy mi lenne az a minden, amit én boldogan megtennék.

Várom, hogy leteljen a határidő, beteljen az év, lejárjon a mosógép, kifusson a film, betöltődjön a weboldal, kijárják a sulit, megfőjön a tojás, megszáradjon a gyanta, hogy valaki odanézzen, idenézzen, elolvassa, intsen (bólintson vagy leintsen), átengedjen, megbuktasson, dőljenek el a dolgok, legalább átmenetileg dőljenek el végre valamerre.

A fenti Kispál-idézet úgy folytatódik, hogy …de én be akarok menni, van nálam fegyver, vagyok olyan erős, mint egy erős ember… de sajnos ezt már nem érzem. Nemhogy az erőt, de a bemenni akarást sem. Na és?, van ez a lemondó típus. Ha lekopott a vonalkód, ha nem engednek be, akkor itt ülök és nézek magam elé szomorúan, hogy hát basszameg. Sziasztok odaát! 🙂

Reklámok

3 thoughts on “Annyi mindenre kell várni

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.