Cat Video Fest

Mármost, azt mind tudjuk – akár akarjuk tudni, akár nem -, hogy a világ valódi urai (valamiképpen a delfinekkel holtversenyben, ami Douglas Adams óta egyértelmű) a macskák.

Évek óta zajlik a világban a Macskás Videó Fesztivál (úgy, hogy én eddig nem is tudtam róla), a jelek szerint hatalmas tömeget képes megmozgatni. A dolog annyi, hogy emberek ülnek a nagy fesztiválterületen és macskás videókat néznek. Tényleg, mennyiben is más ez egyébként, mint egyik koncertről a másikra várni egy fesztiválon? Semmiben. “Aki a macskát szereti, rossz ember nem lehet”, ezt Éva nénitől tudom, aki a gyerekkori barátnőm anyukája és olyan bölcsességekkel is megajándékozott, amikor sokat költöztem, mint pl. “Ahol fodrászod van, ott laksz.” (De ebbe most nem is megyek bele, tekintve, hogy nem járok fodrászhoz még további bonyodalmak származnának abból, ha tovább haladnék ezen a szálon.)

Ez a videó 2012-es, a Cat Video Festivalról készült (Minneapolis), de ez csak a kezdet volt, évről évre megrendezik azóta is:

Aki nem hiszi, járjon utána!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.