Hírekbe belenéz

Napi jegyzet

Bármelyik napon írhatnék ilyen posztot. Az ember dél körül azt mondja, na jó, lássuk, mi a helyzet a világban, a világnak azon a részén, ami az ablakomon túl van. Közvetlenül persze a lakótömb másik szárnya van ott, olyan közel, hogy ha Velencében lennénk, kifeszíthetnénk egy teregetőzsinórt, csak nem férne rá egy teljes mosás. Szóval, azon túl.

Külföld

 

toblerone

Megnőtt a szünet a Toblerone háromszögei között. Felháborító. Mi lehet emögött? Több mint gyanús, hogy a Toblerone nem más, mint csokiháromszögek soros kapcsolása. És most persze mi növekszik? A szünet. A semmi, kérem. Aljas húzás.

Belföld

A TV2 szerint büdösek a hajléktalanok. Felháborító. Nem fürdenek, nem dolgoznak, az utcán ülnek nulla fokban, és még büdösek is. (Azért, ha valaki találkozik Marsi Anikóval, köpje le a nevemben, köszönöm.)

Üzleti

Kivonul Magyarországról a Marks&Spencer. Felháborító. Hát nem tudunk már eltartani egy ilyen nagy múltú gigaüzletláncot sem? Hát hol vásároltok, honfitársaim? Turkálóban? Na, ezért tart itt ez az ország.

Bulvár

Megegyezett Angelina Jolie és Brad Pitt. Felháborító. Megjátsszák itt évekig, hogy álompár, holtomiglan-holtodiglan, erre elválnak(!!!), erre még egy tisztességes, több évtizedig tartó pereskedésre se futja nekik? Hát miféle celebek ezek?

Na, megyek dolgozni. De ezt itt hagyom:

marx

Reklámok

2 thoughts on “Hírekbe belenéz

 1. Korábban volt a twitteren egy posztom, miszerint a csövesek csak az amerikai filmekben jószagúak. Sajnos valójában nem, s az ember szaglása a legérzékenyebb, ezért elutasító a hajléktalanokkal szemben.
  Van pár félresiklás az országban. Az egyik, hogy a hitelek nincsenek helyükön kezelve, nem arra használjuk amire valók, s aztán csodálkozunk ha bedőlünk. Persze egyszerű a lakosságra áttolni a felelősséget, de még gyakorló gazdasági szakembernek is nehéz egy hitelmegtérülést kiszámolnia. Az pedig a bankárok bűntette, hogy a jutalékért becsapták az ügyfeleiket, s nem mondták el, hitelből nem vásárolunk a Marks & Spencerben, meg kocsit sem veszünk, ha nem jelentkezik haszonként a birtoklása(plusz jövedelem, időmegtakarítás)
  Aztán amin jót bosszankodok, hogy a boltban nem vagyunk hajlandóak megfizetni egy áruért még az sem ami az árában a mi bérünk. (Pék pampog a kenyér árán). Aztán ez a gondolkodás mindennek az árát, értékét lefelé nyomja. Mert kádárista gondolkodás hatja át mindennapjainkat, hogy a kenyér az jár, meg 3.60.
  Erről jut eszembe a MEA CULPA, amikor megszűnt a fogyasztói tej támogatása, én mondtam meg mennyi legyen az ára.
  Szóval, lehet hogy azért tart itt az ország mert turkálóban vásárlunk.

  Bud Spencert meg ne sértsd meg, hogy egy büdös-csöves-tetvessel egy lapon említed.

  Kedvelik 1 személy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.