Napni jó, adni jó, minden jó

Naplovam

Még a hideg is jó. Ahogy kilépek a téli dzsekimben, és a kivörösödött szememet hűti, és beáramlik az orromon a jó hideg levegő, az is jó. Hogy van, az jó, a vanás a jó az egészben, és szép az ég, délután még a nap is kisütött, de jó volt!, és estére jók a fények és mindenki jó, aki épp megy a dolgára meg haza, azt akarom nekik mondani, hogy jó, hogy vagytok, emberek, hogy vacsorát csináltok, kiflit vesztek, leparkoltok a kerítés mellé, kukába dobjátok a szemetet, vagy mellé, úgy is jó, minden jó, az élet az jó az jó az jó.

Aki nekifutok az olvashatatlan könyveknek a nézhetetlen filmeknek is újra meg újra, mert nem igaz, hogy valami nem jó, hátha jó, én ma nagyon örülök annak, hogy vagyok, mondom és találok egy ilyet, itt a telepen, este:

takeasmile

Köszönöm, Kedves Ismeretlen, ez egy nagyon jó ötlet volt, mosolyogtam is, hoztam is egyet magammal és ez is jó, mindig van nálam most már a telefontokomban egy mosoly.

DE AKKOR HOGY LEHET, hogy ugyanén állok a tükör előtt és azt érzem, amit utoljára hét éve, amikor az apám meghalt (kilenc évvel azután, hogy az anyám meghalt – ezek az én kedves páratlan számaim), pontosan ugyanazt, hogy én ezt még egyszer nem tudom végigcsinálni. És nem kapok rendesen levegőt.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.