A nyárra gondolok

Naplovam

Életemben először idén gondoltam időben a nyárra, annak köszönhetően, hogy (magamhoz képest) sokat járok plázába újabban, mert ott van olyan cipőbolt, ahol a cipőfestéshez alapanyagot tudok venni. (Ez az egy előnye biztosan megvan az üzletláncoknak: egy adott márkájú tornacipőt felpróbálhatsz az ország bármelyik üzletében, hogy biztosan jó-e a méret, én meg megveszem egy itteniben, így egy átadást megspórólunk. Így sem minden fenékig cipőfűző, de erről majd írok külön.)

Kedves Naplóm!

Eszembe jutott, hogy van egy nyári ruhám, ami fekete, meg egy nyári ingem, ami ruhának is használható, szintén fekete, szóval mi lenne, ha lenne valami olyan, ami nem fekete, de mondjuk fehér. Nem részletezem, lett. Meg egy szalmakalapom is, ami, lássuk be, sokat tud dobni az ember megjelenésén, főleg, ha turista bárhol.

Amióta ezeket megszereztem, azóta két dolog történt: 1. A nap süt, de állandóan fúj a szél. Tehát kalap viselése ellenjavallt. 2. Most olvasom, hogy Kis híján telet kapunk.

Erről pedig két dolog jut eszembe: 1. Ejnye, ejnye, úgy látszik, esőt kapunk. (Róbert Gida a Micimackóban).  2. Ez az én formám.

Reklámok

2 thoughts on “A nyárra gondolok

    • Igen, és az allergia is azért enyhül, akinek van. Úgy tudom, de nem vagyok nagy allergológus, a sajátommal nem sokat törődöm, elviselem inkább.

      Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.