Nagyon jó dolog, hogy a fejetekhez kaptok

Naplovam – Véleményem van

Tényleg. Nagyon jó. De nem tudom eldönteni (szivem…), hogy sírjak-e vagy nevessek, hogy tucatjával jönnek a posztok (mindenféle felületen) arról, hogy jaj, hát fejhez van kapva.

Hogy ám lehet, hogy holnap már én se élek vagy te, hát ilyen tragédiák történnek a világban, atyaúristen. Atyaúristen tényleg, hogy én azt hittem eddig sok-sok poszt, hozzászólás, cikk, hosszú gondolatfutam szerzőjéről, hogy neki nem kell észhez térni, hogy eddig is világos volt, hogy egyfelől mi a helyzet a világban (és volt már ilyenebb, ha nem is tegnap), másfelől meg már rég úgy éli az életét. Úgy, ahogy leírja, hogy mostantól akarja. Mert mostan a fejéhez kapott éppen, rájött, hogy napi szinten, utcaszinten (padlószinten, haha) van a kutya elásva, közvetlenül a probléma gyökere mellé, szóval ott rohad, úgyhogy talán meg kellene próbálni ott kezdeni vele valamit, mármint emberileg, meg minden…

Ha azok, akik általában sokat gondolkodnak, sőt írnak a világról csak ilyen (Párizs, 2015. november 13.) események hatására kapnak a fejükhöz, akkor… mit is várunk a többiektől?

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.