Így értünk mi

Bepillantás egy igazán elszánt szerkesztőségbe

Történik, hogy sokat-sokat dolgozunk a lap hátterében, a tavaszi nagy versposztolás szervezése óta még többet. Szerkesztőségünk bővült, új ruhánk lett, tele vagyunk tervekkel és új tartalmakkal, látogatottságunk folyamatosan emelkedik, de személyesen találkozni alig tudunk – a szerki egy része ehhez túlságosan messze lakik -, annyira online működünk, hogy mint az erős függőségben élők, mi is alig szakadunk le a hálóról, hogy nehogy le- vagy elmaradjon valami.

Szombaton végre megtettük, de persze csakis olyan helyen, ahol van wifi, hiszen muszáj bizonyos dolgokat még egy offline találkozón is a neten ellenőrizni… Tudjátok ti, mi az a könyvskorpió? Naugye!

Azért annyira nem volt komoly – Gittegylet szerkesztőségi értekezlet

A Gittegylet klassz példája a kultúra elkötelezettjeinek közös munkájára, az olvasói meg arra, hogy az irodalom, a képzőművészet, a színház, a mozi valóban szórakozás, nemcsak valamiféle sznobéria vagy az ún. általános műveltség (értelmezhetetlen fogalom ez egyébként is) kötelezően megkacolandó része.

A feketeleves persze a finanszírozás, úgyhogy olyan dolgot találtunk ki a hagyományos lehetőségek mellé, amivel reméljük, hogy mindenki jól jár. Megnyitottuk a GITTshopot – itt néhány alapdarabot ajánlunk a figyelmetekbe -, nyilvánvalóan élethez nélkülözhetetlen holmikkal. 🙂 Arra biztatok mindenkit, legyen a vásárlónk és egyben támogatónk. A megvásárolható Gitt-cuccok listája folyamatosan bővül, úgyhogy érdemes figyelni az oldalt, a Facebook-oldalt is, ahol mindig mindenről időben szólunk.

Köszönjük, hogy velünk vagytok!

(Akit hirdetési lehetőség érdekel, nekem írhat a szeifert.natalia@gmail.com-ra.)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.