Szeresd a tesztem, bébi

Naplovam

Merüljünk alá az internet legmélyebb bugyraiba!

Tagja vagyok egy titkos csoportnak, amit nyugodtan nevezhetnénk Internetes Tesztfüggők Csoportjának is, habár nem ez a neve (és most nagyon remélem, mindenki azt hiszi, hogy viccelek), ahol sportból vadásszuk és töltjük a legkülönfélébb internetes teszteket.

Így aztán rengeteg dolgot megtudtam magamról, rendkívül bonyolult személyiségemről, amiket máskülönben soha nem tudhattam volna meg.

Itt van mindjárt a név. Nekem amúgy nem olyan rossz a nevem, Natália, meg lehet tanulni ezzel élni, de a szüleim nagyot hibáztak, amikor nem Dzsenifernek neveztek el, legalábbis e teszt szerint, mégpedig azért, mert megérdemlem:

Te egy érzékeny mégis akaratos harcias természet vagy! A Dzsenifer név tükrözi vissza ezeket a tulajdonságokat a legjobban. Te egy jó testvér és barátnő vagy. Valaki, aki a legvégsőkig kitart. Csak igazi hősök viselik ezt a nevet és te megérdemled.

Ám, ha férfinak születtem volna, Pálnak kéne lennem, mert  (link)

Te mindent megterveztél! Karrier – esküvő – gyerekek. Kiegyensúlyozott és becsvágyó vagy, valamint majd kicsattansz az élettől. Pontosan ezt szereti benned a környezeted!

Oké, Pé Dzsé, de ha a saját nevemmel lennék olyan híres, hogy film készülne rólam, vajon melyik világhírű színésznő játszana el engem? (Ezt (link) a tesztet igazából a világhírű színésznőkkel szeretném kitöltetni, mekkora szívás lenne pl. Angelina Jolie-nak, ha kiderülne, hogy őt legjobban Jennifer Aniston tudná eljátszani!)

Hurrá, Jennifer Aniston fog téged játszani!
Boldog, okos és emocionális ember vagy. A szívedre hallgatsz, megvalósítod az álmaidat és a hozzád közelállókkal a lehető legtöbb időt töltöd el. Ezért Jennifer a tökéletes választás számodra!

Köszi, de hagyjuk akkor a bohóckodást. Az ember igenis tudja meg, mi a spirituális erőssége! (link) Az enyém a béka. Ja, nem. A BÉKE:

Nyugalmat és lazaságot hozol egy háborúkkal és nyugtalansággal teli világba. Akárhová is kerülsz, békét és jóságot árasztasz, és ezzel győzedelmeskedsz a gonosz felett. Az emberiség szerencsésnek mondhatja magát a jólelkűségedért.

Nincs mit, gyerekek. Nincs mit. Erről egy filmes duma jut eszembe:

– És te mivel foglalkozol?
– Zombikat gyilkolok.
– De hát… zombik nem is léteznek.
– SZÍVESEN, BAZDMEG!

Na de, mire jó a lelki béka, ha az ember akár pszichopata is lehetne? (link)

55%-ot értél el: Akár pszichopata is lehetnél

Időről időre egy kicsit eltávolodsz. A nehezebb időszakok és a depresszióra való hajlam sem idegen tőled – mégis egy barátságos és nyitott ember vagy, aki szívesen van társaságban. Ne aggódj a pszichopata-potenciálodon – ameddig jó emberekkel veszed körül magad és ügyelsz az egészségedre, addig minden mutatód pozitív!

Nem akarok belezavarodni a hasadt személyiségembe, úgyhogy sokkal jobb, ha megtudom, ki lennék, ha a Reszkessetek betörőket a tévék karácsonyi műsoráról lesöprő Actually Love egyik szereplője lennék. Hát Juliet lennék (link), mert

You’re sunny, sweet, and patient. You are self-possessed and often sensitive to other people’s feelings. You can sometimes miss the most obvious things that happen around you. That’s because you are too busy thinking about others and not about yourself.

Azzal, hogy often sensitive to other people’s feelings, én felmentem magam a pszichopata-vád alól (na, ilyet biztos csak a pszichopaták mondanak…), és egy pszichológiai tesztnek vetem alá magam. Ez egy kicsit bonyolultabb a többinél (link), amik persze mind igen komoly teszek voltak, ez mégis kicsit más. Aki ki szeretné tölteni és nem szeretné, hogy lelőjem a poént, a következő bekezdést ugorja át.

Nincs kész értékelés, mutatom a válaszaimat:
Az 1-esnél valóban a legfontosabb személlyel sétáltam, ez talált.
2. Farkaskutya méretűek a problémáim. Aki teheti, találkozzon cinkével.
3. Elmondhatatlanul békés vagyok. (Ugye, ugye, a spirituális erősség?)
4. Kurvára nem vagyok ambiciózus.
5. Semmi kerítés, sőt az ajtó is nyitva.
6. Se kaja, se pia, se virág, sehol egy teremtett lélek. Az vagyok. Az.
7. Porcelán. Tartós az, csak törékeny. Vagyis nem tartós. Vagy?
8. Felvettem a földről, megtisztogattam.
9. Az utolsó pillanatban módosítottam a mindent elöntő mocsarat egy áradó folyóra.
10. Combközépig. Haha, igen.

Nos, érkezzen el tehát az igazság pillanata! Hány éves vagyok utálati szinten? (link)

16
Gratulálunk, te egy igazi tini vagy! Egy trú romantikus, akinek nagyobb a fájdalma, mint a világé. Utálsz mindent és mindenkit. Sose nőj fel!

Rendben, megdumáltuk.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.