Lett volna, lenne

Naplovam

Olyan könnyű lett volna csinálni egy jó életet. És még mindig majdnem olyan könnyű lenne. Minden, ami kell hozzá, itt van a zsebemben. Na jó, a táskámban. Nem értem, miért nem indulok el.

Reklámok

4 thoughts on “Lett volna, lenne

 1. Nem könnyű a napi rögvalósághoz tapadó ezernyi ragadós pókfonalak kötegét egyetlen határozott mozdulattal, vagy aprólékosan, szálanként eltépni. És fájdalommal jár az elszakadás.
  Így aztán a legtöbb ember csak nagy ritkán, az álom és ébredés mezsgyéjén botladozva éli át a Nagy Kalandot, leginkább az egyetlen igaz szerelem viharos hullámverése által ösztökélve. Aztán jön a lehangoló reggel, a feldúlt ágyban.
  Ám, ha mégis sikerül elszakadnunk sivár jelenünktől, a legjobb, ha teli szívvel és üres zsebbel indulunk el a jövőbe. A táska is felesleges 🙂

  Kedvelés

   • Sokkal egyszerűbb mimdent nulláról kezdeni, mint hinnéd. Eldőnteni, hogy jó ötlet-e és főleg vállalni a következményekkel járó felelősséget, na az a kurva nehéz.
    A felelősségvállalás egyébként sem az az erény aminek errefelé kultúrája lenne.

    Kedvelik 1 személy

   • => az egész belső vihar mértékét az határozza meg az ilyen reszeteknél, hogy mennyire határozza meg a tetteid mások véleménye. Ha tényleg le tudod szarni, hogy ki mit fog majd, akkor laza ügy. Segít, ha kijelölsz egy fix pontot az életedben, valamit (vagy valakit) amit origónak tekintessz és ami körül elfordulsz.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.