Most jön az iparosmunka

Naplovam

Legelőször is az, hogy Time Management (The question is, what is the TM? The question is, who cares?), amikor betegen, gyógyszerektől izzadva az ember három szatyorral a kezében – vállán, karján – éppen kilép a péktől tíz kiflivel – csak, hogy legyen egy negyedik szatyor – és mindkét gyereke egyszerre hívja fel, na, akkor a világ egyetlen szerencséje (meg az enyém), hogy ragyogóan süt a nap.

Az iparosmunka pedig még azelőtt elkezdődik, hogy egyáltalán nekiállunk, az ott kezdődik, hogy idő, hogy beosztás, hogy gyakorlatilag órarend. Nézzen ki tehát úgy a nap, hogy reggel írás, délelőtt a feltétlenül szükséges házimunka, kettőre végezni, utána a család, délután négytől a fizetős munkák (ennyiért? te hülye vagy?), éjjel a nemfizetősök (hülye vagy te? hülye vagy?), hajnalig az alkotói élvezet (tiszta hülye vagy.), aludni meg úgyse tudsz.

A fontos az egészben, hogy mindent időre. A világnak szüksége van jó iparosokra, és jól végzett iparosmunkára, és hogy én ettől frászt kapok, hogy mókuskerékkel fogok a sírba gördülni,  végső soron ki a francot érdekel. Valamelyik szabad kezemmel lehasítok a rendszernek egy kibaszottnagy pofont. Az lesz a vége.

Reklámok

5 thoughts on “Most jön az iparosmunka

 1. Tök egyszerre hogy tudnak hívni?
  Jó poszt, köszi… de miért, ó miért kell a kezdőlapon mindennek egyszerre betöltődnie, hogy az ősrégi gépemmel még felfedezni is kihívás legyen a netnek ezt a kis zugát?

  Kedvelik 1 személy

  • Úgy hívnak egyszerre, hogy egyazon időpontban. 🙂 Jó, értem, egyikük nyilván kicsit előbb, felveszem, és azonnal jelez, hogy hív a másik is. Ha jól tudom, hívásvárakoztatásnak hívják ezt a funkciót.

   A betöltődési problémát még senki nem említette, de megpróbálok tenni ellene.

   Kedvelés

   • Jó, közben én is rájöttem! Lehet hogy fáradt vagyok, de azon gondolkoztam, hogyan tudok egyszerre két hívást felvenni. Pedig gondolhattam volna akár konferenciabeszélgetésre vagy ikervonalra is.

    Az ellene tevést nagyon tudnám értékelni, de szerintem nem biztos, hogy menne és az sem biztos hogy érdemes mert lehet hogy egész Mo-n nincs még egy ilyen lúzer, mint én, aki ilyen ósdi, gyenge hardverrel netezik. De azért köszönöm a szándékot is. 🙂

    Kedvelik 1 személy

     • Határozott javulás érezhető! 🙂 A főoldalnál már nem fagy le a böngésző! Ugyan így is lassabb az oldal a blogok 90 százalékánál (hozzávetőlegesen, nagyságrendileg: csak hasamra csaptam az általam látottak alapján), de arra már alkalmas, hogy ne adjam fel a böngészést egy bejegyzés után! I’ll be back. 🙂 Bocsánat, hogy nem tudok még nagyobb gyorsulásról beszámolni.

      Kedvelik 1 személy

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.