TILOS

Nálunk nincs sorban állás!, ez van kiírva az aluljáróból feljövet legelső útba eső nemzeti dohánybolt tejüvegére*, egy másikra meg az, hogy Nálunk valamit is lehet kapni!, nem emlékszem, mit, de láthatóan marketing szempontból jó ötletnek tűnt  tudatni a potenciális vásárlókkal, hogy van.

tilosok

Nálunk van, nálunk nincs – kitűnési kísérletek. A fekete-barna-anchor-jack egyenruha hajtókájára tűzött mondatok. Kék iskolaköpenyre kék tintával AC(villám)DC, rosszabb esetben FTC, ilyesmik.

Abba megyek, amelyikben nincs sorban állás, általában ketten-hárman állnak előttem a sorban. Az ilyesmit amúgy az ember fel sem veszi. Hogy ki van írva, hogy nincs, miközben van.

Fűre lépni, padon élni, kutyát bevinni, dohányozni, káromkodni, padlóra köpni, énekelni, fűre kutyát rászaratni, padon fekve fáradt téli napfényt elnyelni, szemetelni, póráz nélkül, érvényes jegy vagy bérlet nélkül, hatósági engedély nélkül, bukósisak nélkül, jelzés nélkül, szájkosár nélkül, zárjegy nélkül, ész nélkül, alkoholt venni, alkoholt eladni, alkoholos állapotban lenni, bemenni, kimenni, fényképezni, kutyád szarát el nem takarítani, felebarátod fele nőjét megkívánni, elfelezni, közösbe dobni, behajtani, befordulni, ráfordulni, oda tenni, nem oda tenni, kihajolni, nekidőlni TILOS!

______

*ebbe a szóba mindig belebambulok

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.